konekirjoittajaEjercicios de mecanografia tangentbordsträningTangentbordsträning online touch metodenTouch metoden blindskriftTifingersystem Free typing lessonsTouch typing blindschreiben lehrnenZehnfingersystem Ilmainen online kurssi kirjoittamalla. Ilmainen online kurssi kirjoittamalla.
konekirjoitus.net/Ilmainen online kurssi kirjoittamalla.

Opi kymmensormijärjestelmä.

Haluaisitko säästää aikaa ja lähes minkä tahansa tietokoneella tehdyn työn valmiiksi tehokkaammin? Haluaisitko kirjoittaa ansioluetteloosi, että olet nopea konekirjoittaja? Haluaisitko vähentää virheprosenttiasi kirjoittaessasi? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Ihmiset, jotka eivät kirjoita koneella ammattitaitoisesti, joutuvat valitsemaan kahden vaihtoehdon välillä: he voivat joko etsiä kirjaimia näppäimistöltä tai ajatella luovasti. Joten – jos sen lisäksi haluaisit ajatella luovasti kirjoittaessasi, lue eteenpäin.

Nopeustesti

Voit seurata kehitystäsi kymmensormijärjestelmän oppimisessa testaamalla taitosi täällä: TESTI.

Kirjanmerkki:



Jotta muistaisit paremmin tehdä harjoitustehtävät, sinun kannattaa laittaa kirjanmerkki kirjanmerkkivalikkoon kuten näytetään täällä:

Sormien asento:

Kun aloitat harjoituksen, sinun täytyy asettaa etusormesi kuten alla olevassa kuvassa. Tämä on aloitusasento, ja näppäimiä ASDF (vasenta kättäsi varten) ja JKLÖ (oikeaa kättäsi varten) kutsutaan kotinäppäimiksi.
Ohjeet kymmensormijärjestelmään online

Etusormillasi voit tuntea pienen nyppylän kirjaimilla F ja J. Kun kirjoitat, sinun täytyy palata takaisin näihin kahteen kirjaimeen heti, kun olet painanut tarvitsemaasi näppäintä, jotta tiedät koko ajan, missä olet näppäimistöllä. Jos et löydä kirjaimia F ja J, tulet eksymään ja tekemään paljon virheitä. Samasta syystä ensimmäiset harjoitukset tehdään liikuttamatta sormia näiltä kahdelta näppäimeltä.

Sormien asento:


konekirjoitus

Kun kirjoitat, sinun täytyy käyttää tiettyjä sormia aina samoille näppäimille, kuten kuvassa yläpuolella. Jos et tee näin, hukkaat pian paikkasi ja teet virheitä.

Seuraava painettava näppäin:

Sinulla on kaksi tapaa päättää, mitä näppäintä painaa seuraavaksi. Ensinnäkin seuraava painettava näppäin on korostettu keltaisella näppäimen ympärillä näin:
konekirjoitus

Seuraava näppäin on D.

Toiseksi seuraava kirjoitettava näppäin on merkitty nuolella kirjoittamallasi rivillä näin:
kymmensormijärjestelmään.
Kun harjoittelet kymmensormijärjestelmää, sinun tulisi yrittää kirjoittaa katsomatta lainkaan näppäimistöä. Tällä tavalla tulet tietysti tekemään virheitä alussa, mutta harjoituksen kanssa siitä tulee luonnollista. Oikean näppäimistön sijaan katso näytöllä tekstin alla kuvattua näppäimistöä.

Istuma-asento.

Kun kirjoitat oikea asento on tärkeä. .
Muista:
1 pidät jalkasi tasaisesti lattialla.
2 reitesi ovat tuolin myötäisesti.
3 selkäsi on suorassa.
4 katsot näyttöä mahdollisimman mukavasti, ja noin 12-15 asteen kulmassa alaspäin..
Kun toimit näin, vältät selkäkivun ja pystyt kirjoittamaan pitkän aikaa ilman suurempaa rasitusta niskallesi ja hartioillesi.
konekirjoitus online
Oikea istuma-asento

Edistyminen.

Kun painat Tilastot -valikkoa oikeassa ylänurkassa, pystyt seuraamaan edistystäsi verkossa jokaisen harjoituksen jälkeen.

Kuinka usein minun tulisi harjoitella?

Niin usein kun pystyt satuttamatta sormiasi! Niin kuin kaiken muunkin kanssa säännöllinen harjoittelu tuo parhaan tuloksen. Useimmat ihmiset saavat todennäköisesti parhaan tuloksen jakamalla harjoitukset useammalle päivälle viikossa sen sijaan, että tekisivät paljon harjoituksia yhden päivän aikana. On hyvä ajatus merkitä kymmensormijärjestelmä-harjoituksesi kalenteriin, jotta varmasti muistat tehdä ne. Jos sinulla ei ole kalenteria, voit käyttääa Google -kalenteria, joka on ilmainen. Näin on helpompi muistaa harjoitusten tekeminen
Kymmensormijärjestelmän harjoittelu on todennäköisesti ainoa toiminta, jonka työnantajasi sallii sinulle töissä varsinaisen työsi lisäksi. :-) Mitä jos tekisit joitain harjoituksia sen sijaan, että päivität Facebook tiliäsi?

Sormien lämmittely.

On hyvä ajatus lämmitellä sormiaan ennen harjoitustuokiota. Voit lämmitellä sormiasi tekemällä jonkin harjoituksista välittämättä virheistä, ja sitten painaa ”Tee uudelleen” aloittaaksesi tehtävän oikeasti.

Mitä jos en tee kaikkia harjoituksia?

Sinusta tulee joka tapauksessa nopeampi, vaikka tekisit vain osan harjoituksista, koska opit löytämään näppäimet nopeammin. Niinpä on parempi tehdä joitain harjoituksia kuin ei ollenkaan.

Pitääkö minun aloittaa ensimmäisestä harjoituksesta?

Ei välttämättä. Kun pidät hiirtä ”Valitse harjoitus” -kohdan yllä, näet mitä näppäimiä kyseisessä tehtävässä harjoitellaan. Voit aloittaa siitä harjoituksesta, jonka koet itsellesi oikeaksi. Ole varovainen, ettet ole optimistinen nykyisen taitotasosi suhteen, koska se johtaa liian jyrkkään oppimiskäyrään.

Kuinka alhaiseen virheprosenttiin minun tulisi pyrkiä?

On tärkeämpää, että sinulla on alhainen virheprosentti kuin suurempi nopeus. Alhainen virheprosentti antaa parhaan takuun menestyksestä tulevissa harjoituksissa. Voit seurata edistymistäsi tilastot -sivulla (paina vain Tilastot -valikkoa oikeassa yläkulmassa). Sinun tulisi pyrkiä tekemään harjoitukset virheettömästi (tai enintään kahden prosentin virheprosentilla) ennen kuin siirryt seuraavaan harjoitukseen. Jos opit kirjoittamaan virheettömästi suuri kirjoitusnopeus seuraa automaattisesti. Muuten, virhetilastointi tallentaa vain parhaat tuloksesi.

Oletko vanhempi?

Siinä tapauksessa voit palkita lapsesi jokaisesta harjoituksesta, jonka lapsi on tehnyt yhden prosentin virheprosentilla – ja ehkäpä ylimääräisellä palkinnolla virheettömästä suorituksesta. Lapsesi koulutyö mitä todennäköisimmin hyötyy siitä, että hän on taitava kirjoittaja.

Virheitä ja muuta?

Jos sinulla on ehdotuksia tämän kurssin parantamiseksi, tai olet löytänyt virheitä siinä, olet tervetullut antamaan palautetta osoitteella: feedback@easytype.org

Tulos.

Useat ihmiset kirjoittavat kahdella sormella, ja siten kirjoittavat noin 15 samaa minuutissa. Tämän kurssin suorittamisen jälkeen sinun pitäisi pystyä kirjoittamaan 45 sanaa minuutissa, ja jopa enemmän, jos kirjoitat usein. Jos työssäsi kirjoitat yhdeksän tuntia viikossa, pystyt säästämään kuusi näistä yhdeksästä tunnista, jos kolminkertaistat kirjoitusvauhtisi. Se tarkoittaa lähes 300 säästettyä tuntia vuodessa tai seitsemän viikkoa ylimääräistä lomaa vuodessa. Jos sinulla on 30 vuotta jäljellä eläkeikään, tämä kurssi säästää sinulle noin 230 viikkoa työaikaa. Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, pystyt lopettamaan työnteon neljä vuotta aikaisemmin. Tai, jos pystyt muuntamaan lisääntyneen kirjoitusnopeutesi palkankorotukseksi, voisit saada neljä vuotta ylimääräistä tuloa ennen eläköitymistäsi. Kymmensormijärjestelmän oppiminen on luultavasti yksi parhaista koulutuksista, joihin voisit panostaa. Eikä se maksa sinulle mitään. Miten se toimiikaan sinulle, et luultavasti ole koskaan tavannut henkilöä, joka katuisi käyttäneensä aikaa parantaakseen kirjoitusnopeuttaan.

Vaatimukset.

Ainoa edellytys tälle kurssille on, että käytät säännöllisesti aikaa harjoitellaksesi ahkerasti tietokoneellasi. Jos teet vain yhden tai kaksi harjoitusta viikossa (kenellä ei ole aikaa siihen?), ja teet ne niin hyvin kuin pystyt, voit suorittaa kurssin loppuun. Voit käydä TESTI sivulla viikottain tai joka toinen viikko seuraamassa edistystäsi.
Pidä hauskaa!


© https://easytype.org/suomi/suomi.html Opi kymmensormijärjestelmä